INGREDIENCE
80 g másla rozpuštěného
100 g cukru krupice
1 vanilkový cukr
4 velká vejce
500 g tučné tvarohu (vanička)
80 ml mléka
80 g krupice
1 vanilkový pudink
ovoce (nektarinky, meruňky, jahody, borůvky, maliny,...)
POSTUP
1.
Předehřeji troubu na 150°C. Formu vymažu máslem a vysypu krupicí.
2.
Vyšlehám cukry s máslem a vajíčky. Poté přidám tvaroh a mléko, promíchám. Nakonec přidám krupici a vanilkový pudink.
3.
Směs naleji do připravené formy a na těsto vyskládám ovoce. Výběr ovoce je čistě na každém z vás, koláč je dobrý s čímkoliv.
3.
Peču 30 minut a poté zvýším teplotu na 180°C a peču ještě 20 minut do zlatova.
80 ml mléka
80 g krupice
1 vanilkový pudink
ovoce (nektarinky, meruňky, jahody, borůvky, maliny,...)
POSTUP
1.
Předehřeji troubu na 150°C. Formu vymažu máslem a vysypu krupicí.
2.
Vyšlehám cukry s máslem a vajíčky. Poté přidám tvaroh a mléko, promíchám. Nakonec přidám krupici a vanilkový pudink.
3.
Směs naleji do připravené formy a na těsto vyskládám ovoce. Výběr ovoce je čistě na každém z vás, koláč je dobrý s čímkoliv.
3.
Peču 30 minut a poté zvýším teplotu na 180°C a peču ještě 20 minut do zlatova.
Žádné komentáře:
Okomentovat